Provoost interieurontwerper leupegem

JOUW VERHAAL VERTAALD IN EEN EIGENZINNIG INTERIEURONTWERP

Manou Provoost door de ogen van Charlotte Taelman, goede vriendin en copywriter.

Zoals een beeldend kunstenaar met zachte hand zijn werk boetseert, schrijft Manou met een goedgevulde creatieve pen aan het volgende hoofdstuk van jouw leven. Manou is een alleskunner en een mensenkenner, joviaal, optimistisch, levenslustig en perfectionistisch. En dat niet alleen voor zichzelf, maar gegarandeerd ook voor jouw project. Hoe cliché het ook mag klinken, geen uitdaging is haar te veel.

Waar functionaliteit, kwaliteit en esthetiek elkaar ontmoeten, waar kleuren en materialen harmonieus samengaan, daar heeft Manou haar zegje gedaan. Maar als er iemand is die luistert naar jouw verhaal, jouw emoties en dromen, is het Manou wel. Als geen ander weet ze dat het geen zin heeft om een interieur te realiseren waarin alleen zij haar goesting kan doen, terwijl het naar jouw goesting moet zijn.

Bij Manou Interieur kom je niet voor een interieur dat uit een alledaags magazine is geknipt. Je krijgt een persoonlijk ontwerp dat tot in de puntjes van jou is. Waar de spullen die je koestert en de herinneringen die je zal maken, net zo kunnen thuiskomen als jijzelf. Jouw verhaal vertaald in een boeiend interieurontwerp, daar steek ik mijn hand voor in het vuur. En je krijgt er nog een spontane babbel bovenop. Ook dat is beloofd!

OPLEIDING EN ERVARING

Ik ben opgegroeid in een creatief gezin en wist al snel dat ik interieurarchitect wilde worden. In 2018 behaalde ik met grote onderscheiding mijn master in de interieurarchitectuur. In 2021 startte Manou Interieur. Voordat ik mij aan deze sprong waagde, deed ik verschillende ervaringen op in de interieurwereld.